Днями відомий український співак та військовослужбовець Коля Серга в інтерв'ю для ютуб каналу Адріани Кучер розповів із ким із росіян продовжує спілкуватися.

За словами артиста, незважаючи на те, що він розірвав зв'язки з країною-агресоркою, одна людина все ж таки змогла заслужити його довіру. Сергій зізнався — має товариша і вони досі спілкуються, адже той допомагає українцям і відмовився від громадянства РФ. Коля і сам деякий час проживав у Росії, але з початком повномасштабного вторгнення вступив до лав ЗСУ та заснував «Культурний десант» — організацію проведення концертів для військових у прифронтових зонах.

Ім'я свого друга Коля Серга, звичайно, не став розголошувати з міркувань безпеки, але розповів, що він мандрівник і активно намагається допомогти українцям якнайшвидше перемогти.

Це мандрівник. Я не говоритиму, як його звуть, бо це буде небезпечно для нього. Він із самого початку повномасштабної війни виїхав із Росії та отримав паспорт іншої країни. Він допомагав нам, і навіть ризикуючи своїм життям, перебуваючи в Росії, він вибачався за дрони, бо вони купуються на російські паспорти. Він там мега шпигунську операцію провернув. Після цього генератор купував, із Європи передавав для госпіталю. Я спілкуюся з ним. Незважаючи на те, що він працює і все, що завгодно готовий робити, у ньому є почуття провини за те, частиною якої країни він є. Це потужна людина і дуже свідома », – сказав артист.

Варто зазначити, що раніше Сергій розповідав про своїх родичів у Росії — співак припинив спілкування з ними через їхню антиукраїнську позицію.

Популярні статті зараз

Екоінспекція Поліського округу стала майданчиком для діалогу у рамках  Всеукраїнської програми ментального здоров’я  Олени Зеленської

Криза олійно-жирової галузі: чим загрожує українцям високий експорт соняшника

"Рабочий на шахте, на стройке": звезда Instagram Анастасия Покрищук матерится не по-детски

"Главное, что я влезла в эсочку": звезда "1+1" Лидия Таран восхитила точеной фигуркой в ярком наряде

Показати ще