16-річна онучка секретаря РНБО Маша Данілова, яка будує кар'єру співачки, розповіла про спілкування з дідусем, Олексієм Даніловим. Ведуча Люкс ФМ Таня Лі запитала у співачки, чи намагалися з нею потоваришувати, щоб мати вигоду.

«Намагалися, звичайно. Це наш менталітет. Люди думають, що якщо в тебе в родині хтось впливовий, то це означає, що ти Шакіра і можеш собі все дозволити: якісь шмотки, закрити їхні потреби. Наприклад, колись мене просили допомогти вивезти когось за кордон. Типу „порішай“. Це дуже неправильно. Мій дідусь ніколи ні за кого не вирішував і не буде цього робити. Тому це хибна думка. З дідусем ми найчастіше говоримо про навчання. Ця тема його дуже хвилює. Він дуже здивувався, коли я перейшла на навчання онлайн. Думає, що не вчуся. Запитує про майбутню мою професію. Та й не можу сказати, що ми близько і часто спілкуємося. Зазвичай це поверхневі теми», - зазначила Маша Данілова.

Артистка-початківець відповіла, що Олексій Данілов думає про її кар'єру співачки: «Він мене підтримує, але не думає, що так все серйозно. Думає, що це хобі. Таке буває. Це інша категорія людей. Думаю, він змириться». Маша Данілова зізналася, що хотіла б записати дует із Настею Каменських: «Мені здається, що в нас спільний вайб».