Співачка Ірина Федишин нещодавно повернулася з Чехії, де дала два благодійні концерти. Її поїздка привернула увагу місцевої поліції через українські номери на її автомобілі. Чеська поліція провела ретельну перевірку співачки та її команди, включаючи обшук їхніх валіз та перевірку документів. Проте нічого підозрілого виявлено не було.

Відповідну публікацію розмістили на сайті «informator»

Після перевірки поліцейські сфотографувалися з Іриною на згадку. Підписники в її соцмережах наголосили, що на чеських дорогах часто зупиняють українських водіїв, а деякі пожартували, що офіцери просто хотіли сфотографуватися зі співачкою.

Ірина Федишин: скрін із соцмережі

Під час своєї подорожі команда також зіткнулася з проблемами, спричиненими ураганом у регіоні. На дорозі вони зустріли дерева, що впали, але зуміли благополучно пройти. Повернувшись до Львова, вони знайшли бомбосховища, ймовірно, через події в регіоні.

Популярні статті зараз

Микола Томенко назвав Ківалова символом "правової держави" та "доброчесної судової влади" в Україні

Криптобіржа Plain Chain стала розсадником шахраїв: хто стоїть за сумнівними схемами

Будівельна мафія розквітла у столиці: хто стоїть за мільярдними схемами

Криза олійно-жирової галузі: чим загрожує українцям високий експорт соняшника

Показати ще

Скрін Сторіс Ірини Федишин

Благодійні концерти Ірини Федишин у Чехії зібрали значні кошти, отримані кошти будуть спрямовані на придбання транспортних засобів та дронів для українських захисників. Співачка висловила подяку всім, хто взяв участь у благодійній акції.