37-річний онук видатного українського актора Богдана Ступки переїхав до США ще до початку повномасштабної війни і з того часу не повертався до України.

Можливо, його співвітчизники і не згадували б про гламурне життя на дорогих курортах Дмитра Ступку, якби він сам не нагадував про себе в соцмережах. Так, днями артист бурхливо відзначив 37-річчя в Майамі і не преминув поділитися фотографіями з ресторану у своїх соцмережах, супроводжувавши публікацію цинічним підписом про те, як він «нудьгує» та переживає якнайшвидше закінчення війни.

Звичайно, пост спадкоємця великого українця викликав бурю обурення в Мережі. Зокрема, мама відомого героя російсько-української війни, захисника «Азовсталі» Іллі Самойленко не втрималася і залишила свою підпис під публікацією Ступки. «Цинічно. Але не здивована», – наголосила вона. У відповідь Дмитро порадив Аллі Самойленко звернутися до психіатра.

Передплатники Дмитра Ступки заступилися за маму військового і присоромили вискочку:

  • Яка гидота та сором, писати таке людині, у якої син відомий на всю країну як мужній захисник та герой. Краще проковтнули б і промовчали, якщо у вас немає ні гідності, ні поваги до співвітчизників, які ризикують усім і віддають своє життя за нас
  • Головне - не подавитеся
  • А падлюкам до психіатра не треба?

Популярні статті зараз

Криптобіржа Plain Chain стала розсадником шахраїв: хто стоїть за сумнівними схемами

Українським пенсіонерам змінять дату отримання пенсій? У ПФУ дали важливі роз'яснення

Будівельна мафія розквітла у столиці: хто стоїть за мільярдними схемами

Серйозно вдарить по кишені: українцям повідомили, скільки доведеться платити за електроенергію

Показати ще