Відомий ведучий Олексій Суханов, який відмовився від громадянства країни-агресорки, коли вона розпочала військові дії проти України, на початку 2023 року презентував фільм під назвою «Жінки Скрябіна».

23 вересня країну сколихнула сумна новина – померла мати легендарного музиканта. І, на честь пам'яті про рідну людину Андрія Кузьменка, ведучий українського ток-шоу «Говорить Україна» поділився новими уривками інтерв'ю з Ольгою Кузьменком, яка розповідала про останню розмову із сином та про те, як вона їй з'явилася уві сні.

Він каже: Знаєш, мамо, мені дали карту поляка, мені дали за роботу в Польщі. Я говорю: «Тепер можеш жити в Польщі, тут близько, ну а сюди приїжджати працювати тільки». Він так подивився на мене: «І ти думаєш, я це зроблю?»… Це була головна фраза, якою ми обмінялися, решта не мала значення», — згадала мати лідера гурту «Скрябін» .

Після трагічної загибелі сина Ольга Кузьменко довго не могла впоратися з цим горем і чекала, що він прийде до неї уві сні. Жінка не вірила, що це проста ДТП — вона знала, що хтось за цим стоїть і намагалася відшукати винного. І в одну ніч їй наснився дивний сон.

І я заходжу за будинок, і там великий сад. Але там нема таких яблук, там яблука були невеликі, я знаю. А уві сні такі здорові яблука, і четверо чи п'ять чоловік, такого сільського вигляду... Вони збирають, зривають яблука з дерева, разом із гілками. І кидають, не кладуть, а кидають… Що вони таке роблять? Я чомусь не в них питаю, виходжу – перед будинком сидить Андрій… Я говорю: «Андрійко, та що це таке?». А він дивиться на мене і каже: "Мамочко, я не винен", - розповіла Ольга Кузьменко.

Популярні статті зараз

Криптобіржа Plain Chain стала розсадником шахраїв: хто стоїть за сумнівними схемами

Час колекторів? Українці з боргами за комуналку потраплять до бюро кредитних історій

Просідання цін: традиційний український борщ стає дешевшим

Церква забороняє: в які дні не можна пекти Паски, названі сприятливі дати

Показати ще