Незважаючи на протести російських громадських працівників, які вимагають вигнати уродженку України Кароліну Куек з російської сцени, та наполегливо продовжує з'являтися там, де її не чекають у гонитві за кривавими рублями.

Артистка продовжує залишатися у складі журі конкурсу на дитячому талант-шоу «Ти супер», незважаючи на часту критику за її неналежний вигляд. Сказати по правді, іноді складається враження, що стилісти спеціально стебаються над Лорак, виконуючи щось замовлення перетворити колись авторитетну артистку на справжнє посміховисько. І, варто визнати, їм це чудово вдається.

Так, чергова поява 44-річної Лорак в ефірі пропагандистського телеканалу знову стала приводом для глузування глядачів та користувачів Мережі. Лорак постала перед камерами в червоній сукні з відритими плечима, сміливою зоною декольте, спідницею у формі тюльпана і невеликим шлейфом.

Загалом, вбрання було зовсім непогане, проте весь образ зрадниці зіпсувала зачіска співачки — укладання в стилі старого Голлівуду з піднятими величезними пасмами на лобі та хвилястими кучерями. Стилісти зробили співачці дивний обсяг чубчика, через що вона виглядала безглуздо і комічно.

Судячи з усього, Лорак хотіла бути схожою на голлівудську зірку, проте стала лише приводом для глузування:

Популярні статті зараз

Криптобіржа Plain Chain стала розсадником шахраїв: хто стоїть за сумнівними схемами

Сильний удар по українцям: влада готує несподіваний "сюрприз"

Загальна мобілізація та повістки: усі українці отримають електронний код, тепер не сховатися

Серйозно вдарить по кишені: українцям повідомили, скільки доведеться платити за електроенергію

Показати ще

На вівцебика схожа!

Вона з кожним ефіром стає дедалі гіршою і гіршою.

Млинець, як же це смішно і безглуздо. Невже ніхто не бачить, що їй не йде ця зачіска?

Лахудра

Вже не знають, як привернути до неї увагу!