Анастасія Приходько запитала, як після перемоги зустрічати чоловіків, які виїхали за кордон

У соцмережі Анастасія Приходько запропонувала задуматися про те, якою буде зустріч гідних чоловіків, які покинули країну під час bійни.

Анастасія мала на увазі таких артистів як: Потап, Монатик та Влад Яма.

«Сьогодні спілкувалася з другом. Обговорювали, як зустрічати тих, хто на час війни поїхав закордон і повернеться вже після перемоги. Я говорю про чоловіків. Всі українці на вулицях обіймаються, вітають один одного з тим, що вижили та перемогли, осторонь очі стоїть Потап, Монатик та дехто ще. Їх також треба привітати? Чи мені порадіти, що вони взагалі вирішили додому приїхати? Обіймати їх і підтримувати, вислуховуючи, як вони нудьгували по дому в Європі? Я ось не можу уявити, як це відбуватиметься», — написала Анастасія.

Популярні статті зараз

На межі виживання: в Україні склався плачевний сценарій

Просідання цін: традиційний український борщ стає дешевшим

"Творить всяку дичину": голий син голови Черкаської ОВА тусить у Парижі, поки його батька звинувачують у корупції

Серйозно вдарить по кишені: українцям повідомили, скільки доведеться платити за електроенергію

Показати ще

Співачка запропонувала своє визначальне слово для опису таких людей: «Мені здається, їм підійде термін «Чангалісти». Суперечка у нас з другом була довга, але до істини ми так і не прийшли. У мене поки що немає відповідей, може вони є у вас?».

Думки Настіних підписників розділилися, одні критикують чоловіків, які вирішили перечекати bійну в більш безпечних країнах, інші знаходять виправдання такого рішення.