Українська поп-співачка та громадський діяч Анастасія Приходько висловила свою думку щодо ситуації навколо російської актриси Лії Ахеджакової.

У серпні мережа сколихнуло відео, де уродженка Дніпра під час виступу у Німеччині з'явилася на сцені із прапором України. Жодних коментарів з цього приводу від Ахеджакової не було. Однак після досконалого Головного управління МВС Росії по Москві висунули для актриси підозру в дискредитації армії окупантів. Згодом, як стало відомо із пропагандистських ЗМІ, Лія пояснила цей вчинок як провокація.

«Це було у місті Бремені, на поклонах, люди квітами мене засипали, і з одним букетом виявився прапор. Я спочатку думала, що це шарф. Це провокатор спеціально зробив», – стверджує Ахеджакова.

Цю новину не змогла не прокоментувати Приходько, яка засудила Ахеджакову за такий вчинок і заявила, що немає «хороших росіян» і нікому не вірити не можна.

Ось про що я говорила. Нікому з Росії вірити не можна! Ніколи! Тому я й казала, що для мене немає «хороших росіян». І більше не буде! - Написала Анастасія в Інстаграм.

Популярні статті зараз

Микола Томенко назвав Ківалова символом "правової держави" та "доброчесної судової влади" в Україні

Рейдер Дмитро Зеленьков допік всіх ренійців: люди готуються протистояти

На межі виживання: в Україні склався плачевний сценарій

Криза олійно-жирової галузі: чим загрожує українцям високий експорт соняшника

Показати ще