Незважаючи на протести в соцмережах, Ані Лорак все ж таки включили до складу журі шоу «Ти супер», яке стартувало днями на російському пропагандистському телеканалі.

Однак, після першого ж випуску, обурення телеглядачів та інтернет-користувачів багаторазово зросло – уродженку України просто заплювали у Мережі. По-перше, глядачі обурилися зовнішнім виглядом гламурної діви. Та з'явилася на дитячий конкурс у яскраво-фіолетовій тісній сукні з відвертими вирізами на грудях і розповнілим бокам – образі шоу, яке зовсім не відповідало судді, де учасника були малолітні вокалісти, які опинилися в дитбудинках і школах-інтернатах.

Ані Лорак

По-друге, росіяни не забули про фейкові публікації в українських ЗМІ, ніби співачка регулярно донатить на ЗСУ і навіть створила загін «дронів Лорак». Лопухі користувачі Мережі прийняли ці домисли за чисту монету і розлютилися появою Кароліни на федеральному каналі.

  • Якого біса Лорак і Воробйов? Одна скрізь гидить, а друга не живе в Росії. Нехай десь у Піндосії займають суддівські крісла
  • Нехай Лорак заспіває гімн Росії
  • Де гидливість? Яка ганьба!
  • Вам мало, що вона як вокаліст неспроможна, так вона ще громадянка України та надає підтримку ЗСУ!
  • Якийсь черговий абсурд та плювок в обличчя
  • Звідки Лорак взялася?

Популярні статті зараз

Світ попрощався із заслуженим працівником культури України з Книги рекордів Гіннеса: його роботи прикрашають Київ

Просідання цін: традиційний український борщ стає дешевшим

"Творить всяку дичину": голий син голови Черкаської ОВА тусить у Парижі, поки його батька звинувачують у корупції

Криза олійно-жирової галузі: чим загрожує українцям високий експорт соняшника

Показати ще