Відома українська співачка Крістіна Соловій поскаржилася, що російський репер використав її хіт як основу для свого треку, а тепер ще хоче здобути права. Йдеться про пісню «Тримай».

У своєму Instargam співачка виклала піст, в якому поскаржилася, що якийсь москальський х*й вкрав її композицію. Він створив власну версію пісні, використовуючи свої куплети, але музику та приспів із вокалом Соловій. До того ж на голос української зірки він наклав автотюн.

Тепер хлопець намагається домогтися офіційних прав на композицію.

«Спопсував мою пісню, спотворив мій голос і навалює з нею свій російський реп у TikTok та YouTube. Тепер тероризує моїх юристів, команду та команди інших артистів, щоб очистити права. Просто вкрав, привласнив моє без дозволу і тепер я маю "поділитися" офіційно?», — обурюється Христина Соловій.

Українська співачка наголосила, що це схоже на «путінську стратегію» – відбирати територію та присвоювати собі українську культуру. Зірка закликала шанувальників блокувати мікс.

Популярні статті зараз

Микола Томенко назвав Ківалова символом "правової держави" та "доброчесної судової влади" в Україні

Микола Томенко пояснив, що таке інститут застави: "Індульгенція для ВІП-українців та обіцянка Зеленського"

Борис Баум та Андрій Астапов кошмарять підприємців

Церква забороняє: в які дні не можна пекти Паски, названі сприятливі дати

Показати ще

Варто зазначити, що російський виконавець Паша Ізотов записав трек ще у 2015 році, проте популярним він стає лише зараз.

Нагадаємо, як раніше Аліна Паш звинуватила групу Кalush у плагіаті .