Відома співачка Оля Полякова випустила нову пісню під назвою «Пташка», яка стала символом незламності та стійкості українців, які щодня страждають від жахів російських окупантів.

Артистка також презентувала кліп до композиції, в якому показала 11-річну дівчинку Яну, яка втратила обидві кінцівки під час удару по вокзалу Краматорська. У стрічці висвітлено страшні кадри після обстрілу, а також нові фотографії, на яких дитина вчиться заново ходити, жити та радіти простим речам.

«Головною героїнею mood-video до пісні Оля Полякової стала незламна дівчинка Яна, яка постраждала внаслідок обстрілу вокзалу Краматорська. За сім'ю Степаненко вболівав увесь світ. У квітні 2022 року Наталія з 11-річними двійнятами Яною та Ярославом потрапили під ракетний обстріл Краматорського вокзалу. Жінка втратила одну кінцівку, дівчинка – обидві. Мати з дочкою кілька місяців проходила лікування у Львові. Потім сім'я вирушила до США, де у лікарні Сан-Дієго пройшла реабілітацію та протезування. Сьогодні дівчинка завдяки протезам заново навчилася ходити, відвідує школу, їздить велосипедом та подорожує» , – розповідається в описі.

дівчинка, яка втратила кінцівки у Краматорську

А саму пісню, як пояснили представники Полякової, присвятили 23-річній медсестрі з Лисичанська, яка поверталася додому, яка наступила на невідомий предмет і підірвалася. В результаті Оксані Баландіної довелося ампутувати дві ноги та пальці на лівій руці.

Популярні статті зараз

Екоінспекція Поліського округу стала майданчиком для діалогу у рамках  Всеукраїнської програми ментального здоров’я  Олени Зеленської

На межі виживання: в Україні склався плачевний сценарій

Світ попрощався із заслуженим працівником культури України з Книги рекордів Гіннеса: його роботи прикрашають Київ

Просідання цін: традиційний український борщ стає дешевшим

Показати ще

У коментарях українці розчулилися кадрами з потерпілою дівчинкою і написали, що не могли стримати сльози:

  • ❤️ Дуже красива пісня! Бережи Боже всіх дівчаток та всіх мешканців України!! ️ Швидше за перемогу тобі, Україно!!! ️
  • Дівчинка, мила, сильна та ніжна, будь щаслива, незважаючи на що! Тримайся, народе України! Перемога за вами!
  • Я не можу, кому стискає горло... Словами не передати, як хочеться, щоб усі діти України більше ніколи не знали, що таке війна... Яна, ти дуже сильна, неймовірна дівчинка
  • Дякую! Не можу стримати сліз... Боже, бережи всіх дітей України!