У США жінка пішла на перше побачення, про яке домовилася в Tinder, абсолютно голою. Втім, її супутник "оголеного вбрання" навіть не помітив. Історію розповідає видання Mirror.

Американка на ім'я Джой надумала вразити свого партнера на першому ж побаченні, тож довго не думала, що вдягти, а вирішила піти на зустріч голяка. "Вбрання" на її тілі намалювала американська художниця по тілу Джен Зайдел, вона витратила дві години, розфарбовуючи модель Джой із ніг до голови.

Перед тим, як піти, Джой сказала: "Це не моє перше побачення в Tinder, але це моє перше намальоване побачення в Tinder. Хлопець, якого я вибрала, — комік, і він дійсно дуже смішний, тому я з нетерпінням чекаю зустрічі з ним і побачити його реакцію".

Дівчина прийшла гола на перше побачення

Для побачення у великому торговому центрі жінці намалювали сині рвані джинси та квітковий топ.

Популярні статті зараз

Гральний бізнес заганяють у тінь: замість податків та донатів – хабарі та відкати

Загальна мобілізація та повістки: усі українці отримають електронний код, тепер не сховатися

Церква забороняє: в які дні не можна пекти Паски, названі сприятливі дати

Будівельна мафія розквітла у столиці: хто стоїть за мільярдними схемами

Показати ще

Під час зустрічі молоді люди розмовляли, сміялися та пили каву. Чоловік сказав, що йому сподобався її одяг. Допивши каву, пара вирушила на прогулянку по торговому центру, але "голе вбрання" помітила група дівчат і попросила зробити селфі. Тільки потім нарешті хлопець помітив, що його супутниця була одягнена лише у фарбу для тіла.