Українська співачка Ані Лорак нещодавно зіткнулася з критикою та негативною реакцією користувачів у соціальних мережах після публікації дивного відео у своєму акаунті в Instagram . На відео вона одягнена в чорний цільний купальник, туфлі на підборах і в окулярах, але це вбрання отримало неоднозначні відгуки, оскільки воно нібито наголошувало на передбачуваних недоліках її тіла, а не покращував її фігуру.

Багато користувачів прокоментували відео, висловивши здивування та розчарування рухами Лорак, які вони охарактеризували як незграбні та не спокусливі, як передбачалося. Деякі користувачі критично поставилися до зовнішності співачки, порівнявши її нинішній образ з її минулими фотографіями та розмірковуючи про пластичні операції.

Скріншот публікації Ані Лорк

Скріншот публікації Ані Лорк

«Вона ніколи не була пластичною, і зараз це довела ще раз», «Яка ж вона дерев'яна», «Навіщо себе показувати такий, це ж смішно», «Яка вона жирна стала», - пишуть користувачі соцмережі.

Популярні статті зараз

Криптобіржа Plain Chain стала розсадником шахраїв: хто стоїть за сумнівними схемами

Світ попрощався із заслуженим працівником культури України з Книги рекордів Гіннеса: його роботи прикрашають Київ

Будівельна мафія розквітла у столиці: хто стоїть за мільярдними схемами

Криза олійно-жирової галузі: чим загрожує українцям високий експорт соняшника

Показати ще

Скріншот публікації Ані Лорк

Скріншот публікації Ані Лорк

Крім того, Ані Лорак піддалася критиці за своє мовчання про війну між Росією та Україною, що продовжується, особливо після того, як вона вирішила жити і працювати в Росії, яка була залучена в повномасштабну війну проти її рідної країни. Деякі користувачі висловили своє несхвалення її рішенню залишитися в Росії та явному небажанню виступати проти війни на Батьківщині, особливо з урахуванням серйозності ситуації.