Український рок-музикант-мультіїнструменталіст Олег Скрипка потрапив у гучний скандал, взявши участь у фестивалі Music Saves the World у Чорногорії разом із артистами-росіянами, які втекли з країни-терористки.

Засновницею цього заходу стала продюсер із РФ Марія Семушкина, яка щороку організовувала його в Росії на відкритих майданчиках, хоча тоді масовка ще мала стару назву «Садиба Jazz». З 2019 року Марія живе за кордоном та вирішила змінити назву фестивалю. Цього року вона дізналася, що напередодні концерту проїздом у Чорногорії буде Олег Скрипка і не могла не запропонувати йому виступити на сцені, а той у свою чергу погодився.

«Я запросила Олега на сцену і разом із музикантами-біженцями з Росії, а ще й чудовою співачкою Gladys із Франції відбувся чудовий jam session. На одній музичній частоті і в ім'я світу», - написала Семушкина у своєму Facebook.

Та й сам українець повідомив у соціальних мережах, що виступає на благодійних концертах на підтримку українських дітей.

Популярні статті зараз

Микола Томенко назвав Ківалова символом "правової держави" та "доброчесної судової влади" в Україні

Криптобіржа Plain Chain стала розсадником шахраїв: хто стоїть за сумнівними схемами

Дихати все важче: українці не зможуть працювати без цього документа

Безкоштовний відпочинок у Карпатах: українці можуть насолодитися розкішною тишею за "просто так"

Показати ще

У результаті разом зі Скрипкою виступило багато артистів-біженців з Росії і кошти, як виявилося, збирали на їхню підтримку, а на афіші було зазначено, що виручені гроші підуть на допомогу українським та російським біженцям.

Після обурення українців російська засновниця Семушкіна швидко видалила свою посаду, а лідер гурту «Воплі Відоплясова» прокоментував свою витівку, назвавши її «інформаційною атакою».

«Ми виступали у Чорногорії із концертами. І я відвідав один захід, який мав допомогти українським дітям. А потім виявилося, що там були росіяни в організації чи десь там», - сказав музикант.