Усьому світу відомий популярний американський актор, кінорежисер, музикант, сценарист та продюсер, 60-річний Джонні Депп вирішив відвідати територію країни-терористки Росії. Справа в тому, що він записав відеозвернення до росіян і попросив їх берегти себе. Він це зробив із екранів перед показом фільму "Жанна Дюбаррі", в якому зіграв головну роль.

Відповідна інформація розлетілася соціальною мережею, посилаючись на відеозапис самого Джонні Деппа.

На превеликий жаль, на території України вже другий рік триває кривава війна, яку розв'язала Росія за наказом тирана Путіна. У той час, як невинні українці гинуть від російського терору, відомий американський актор Джонні Депп продовжує підтримувати Росію та її громадян.

"Бережіть себе, скоро побачимося": Джонні Депп звернувся до росіян. Зробив це з екранів перед показом фільму «Жанна Дюбаррі», де зіграв головну роль. Раніше повідомлялося, що він планує приїхати до Росії восени цього року. За це йому пропонують $370 тисяч. Капітан Джек Долбо*б", - підписано публікацію у соціальній мережі.

Після такої заяви багато фанатів відвернуться від свого кумира, який є улюбленцем мільйонів людей по всій планеті. Проте варто зауважити, що це, на жаль, не єдиний світовий актор, який підтримує РФ та її громадян.

Популярні статті зараз

Микола Томенко пояснив абсурдність російських реалій: "Кіріл благословив нелегітимного Путіна на «священну війну» до…2100 року"

Просідання цін: традиційний український борщ стає дешевшим

"Все ненатурально, зубы вставные, другое лицо": Алла Пугачева изменилась до неузнаваемости

"Матерь божья": полностью голая Даша Астафьева прикрыла свои прелести одними листочками

Показати ще