Популярна українська артистка KAZKA вразила своїм виступом та зовнішністю у Токіо. Головна вокалістка гурту, Олександра Зарицька, вразила своїх шанувальників результатами свого приголомшливого схуднення.

Відповідну інформацію та кадри знаменитості опублікували на порталі «ТСН»

Нещодавно колектив дав концерт у столиці Японії, Токіо, де вони виступили разом із відомою японською суперзіркою Сугізо. Артист активно підтримує Україну. Сугізо, який також є скрипалем та гітаристом рок-гурту Luna Sea, відомий своїм продюсерським талантом та створенням музики для відомих аніме-серіалів, таких як "Зошит смерті", "Наруто" та інші.

Скрін посту Олександри Зарицької

Скрін посту Олександри Зарицької

Популярні статті зараз

Криптопіраміда "DeHealth" тісно переплелася з криміналом: що відомо про власників Анну Бондаренко та Дениса Цвайг

Загальна мобілізація та повістки: усі українці отримають електронний код, тепер не сховатися

Церква забороняє: в які дні не можна пекти Паски, названі сприятливі дати

"Матерь божья": полностью голая Даша Астафьева прикрыла свои прелести одними листочками

Показати ще

KAZKA та Сугізо дали спільний концерт у Токіо, представивши свою нову спільну композицію "Peace and Love", реліз якої очікується найближчим часом. Проте, окрім виступу, Олександра Зарицька також показала, як проводить вільний час у Токіо та здивувала своїм новим зовнішнім виглядом. Вона значно схудла, і, як вона раніше розповідала, змогла скинути 20 кг. Співачка ретельно стежить за своїм харчуванням і регулярно займається спортом, щоб досягти таких приголомшливих результатів.