Знаменитості все частіше стикаються з гострою критикою та засудженням у мережі через недоречні публікації, особливо в період повномасштабної війни в Україні. Нещодавно з такою критикою зіткнулася Крістіна Решетник, яка опублікувала фотографії з концерту Бейонсе у день трагедії у Краматорську. А зараз хвилею негативу накрилася і Ксенія Мішина.

Актриса проводила відпустку в Туреччині разом зі своїм 11-річним сином Платоном та мамою, яка прилетіла з тимчасово окупованого Криму. Щодня Ксенія активно публікувала пляжний контент на своїй сторінці в Instagram, включаючи 6 липня, коли російська ракета забрала життя 10 людей у ​​Львові. Замість того, щоб виявити повагу до жалобного стану в Україні, Мішина опублікувала відео з танцями та розвагами.

Скрін сторіс Ксенії Мішиної

Скрін сторіс Ксенії Мішиної

На відео актриса в рожевому бікіні танцює на яхті разом із дитиною, радісно посміхаючись. Однак її публікація викликала несхвалення та негативні коментарі. Українці наголосили на недоречності такого повідомлення у день трагедії у Львові. Багато хто висловив своє невдоволення тим, що публічні особи веселяться і публікують розважальний контент, тоді як вся країна сумує за загиблими внаслідок теракту.

Популярні статті зараз

Криптопіраміда "DeHealth" тісно переплелася з криміналом: що відомо про власників Анну Бондаренко та Дениса Цвайг

Справи погані: скільки дронів розробляє РФ порівняно з Україною

Загальна мобілізація та повістки: усі українці отримають електронний код, тепер не сховатися

Просідання цін: традиційний український борщ стає дешевшим

Показати ще

Скрін посту Ксенії Мішиної