У мережі розмістили доволі цікаву інформацію за участю скандального українського нардепа Миколи Тищенка. Він заявив, що на його нібито було скоєно замах. До того ж з'явилися кадри, як його дружина взяла до рук зброю.

Цю інформацію опублікували у мережі, посилаючись на заяви нардепа та фотографії його дружини.

«Дружина нардепа Миколи Тищенка взяла у руки зброю. Алла Барановська вчиться стріляти з пістолета у тирі, щоб зняти стрес та захистите себе. Поки чоловік у Києві, вона з сином мешкає в Ужгороді. Де нещодавно «лісова мафія» підірвали одну з автівок члена ТСК, а сам Микола заявив, що це був замах на його життя», - повідомляється в мережі.

Скрін посту з Telegram

Важливо повідомити, що це сталося після того, як нібито було скоєно замах на автомобіль, а сам Тищенко сказав, що «лісова мафія» хотіла «прибрати» члена ТСК.

Популярні статті зараз

Криптобіржа Plain Chain стала розсадником шахраїв: хто стоїть за сумнівними схемами

Криптопіраміда "DeHealth" тісно переплелася з криміналом: що відомо про власників Анну Бондаренко та Дениса Цвайг

Церква забороняє: в які дні не можна пекти Паски, названі сприятливі дати

"Матерь божья": полностью голая Даша Астафьева прикрыла свои прелести одними листочками

Показати ще

«Замах та підрив авто. Нардеп Микола Тищенко заявив, що «лісова мафія» намагалася «прибрати» члена ТСК. Як стало відомо журналістам Times of Ukraine із власних джерел, йдеться про мікроавтобус Mercedes секретаря міськради Ужгорода Арсена Мелкумяна, який згорів вночі. Правоохоронці встановлюють всі обставини події. Зловмиснику «світить» від 3 до 10 років позбавлення волі», - раніше казали українцям.

Скрін посту з Telegram

України не змогли пройти повз цю новину і почали писати свої відгуки у розділі з коментарями.

«крінж», «Боже какая убогая, кому она нужна?», «Коля котлета і Аня міт-бол)))», «ботокс», «Добре нехай тоді стріляє по мінах)», «Поки Україна воює Тищенко ліси деребанить», - пишуть украънцы.

Скріншот коментарів українців

Скріншот коментарів українців