Українська співачка, телеведуча та актриса, скандальна та епатажна Оля Полякова показалася в Лондоні на чолі ЛГБТ-колони українців. На цій події були присутні іноземні зірки і сам мер столиці Англії.

«Співачка Оля Полякова очолила українську ЛГБТ-колону у Лондоні. Наші у першій п'ятірці, а в голові цієї багатотисячної ходи йде мер міста Садік Хан. Після маршу буде концерт: виступатимуть всесвітньовідомі Адам Ламберт, Ріта Ора, Марк Ентоні. Прайд у столиці Великої Британії – один з наймасштабніших у Європі UPD: Слоган української групи це відсилання на цитату президента Зеленського: «Give us wings to protect our rainbow»», - підписано публікацію у соціальній мережі.

Оля Полякова очолила ЛГБТ-колону українців у Лондоні

Українська публіка моментально відреагувала на цю публікацію і вирушила до розділу з коментарями, щоби залишити свої відгуки. Одні відреагували зі зневагою, а інші українці – навпаки, підтримали зірку.

Скрін посту з Telegram

Популярні статті зараз

Загальна мобілізація та повістки: усі українці отримають електронний код, тепер не сховатися

Просідання цін: традиційний український борщ стає дешевшим

Церква забороняє: в які дні не можна пекти Паски, названі сприятливі дати

"Матерь божья": полностью голая Даша Астафьева прикрыла свои прелести одними листочками

Показати ще

«Тупо каністра. Нахр*на туди ще лізти?», «Я ригаю», «Хіба вона має відношення до ЛГБТ?», «дуже доречно на ціцькі герб пхати», «Вона волонтерить, дай бог іншим так», «Нада було х*й на голову, а не оце Ой чи він у ній між ніг?», - залишають відгуки українці.

Скріншот коментарів українців

Скріншот коментарів українців

Скріншот коментарів українців

Скріншот коментарів українців