По соціальній мережі розлетілося дуже цікаве відео з відомою українською співачкою, автором-виконавцем та продюсером, а також переможницею «Євробачення-2004» та народною артисткою України Русланою Лижичко. Справа в тому, що українська зірка вирушила на лінію фронту у міні-шортах та у бронежилеті, щоб звернутися до НАТО.

Даний відеоролик можна побачити у різноманітних соціальних мережах.

Співачка Руслана відома не лише на території України, вона користується великою популярністю з того часу, як вона виграла «Євробачення» 2004 року, коли представляла нашу країну.

Зараз йтиметься про те, що народна артистка України записала відеозвернення на лінії фронту у досить цікавому образі.

Руслана Лижичко: скрін з відео

Популярні статті зараз

Благодійний фонд молодіжної ініціативи "Надія" зібрав понад 700 тисяч гривень для захисників з 119 бригади ТрО

У Кременчуцькій міській раді гадають, як вкрасти бюджетні кошти

"Матерь божья": полностью голая Даша Астафьева прикрыла свои прелести одними листочками

"Главное, что я влезла в эсочку": звезда "1+1" Лидия Таран восхитила точеной фигуркой в ярком наряде

Показати ще

Варто зазначити, що це відео викликало чимало хейту, і Руслана його видалила. Однак від інтернету нічого не приховати, і вона стала мемом у Тікток і не тільки.

««З усією повагою, але де її штани?», «Найкраща реклама депіляції», «НАТО злякалося і надало», «У трусах і бронику? Дикі танці», «До F-16 прошу надіслати Руслані хоча б шорти», – переможницю «Євробачення-2004» захейтили у мережі за відос, записаний під Бахмутом. Пані Лижичко звернулася до Альянсу з проханням передати Україні літаки F-16. Через насмішки та критику, відеозаклик видалено з Instagram, але зʼявився новий тренд в TikTok «Руслана на передку». На відео присутнє лихослівʼя», - підписана публікація у соціальній мережі.

Скрін посту з Telegram