У мережі вже можна спостерігати за тизером першого за весь час війни в Україні інтерв'ю легендарного українського артиста Олега Винника. Так, він вперше з'явився за цей час, і це викликало серйозні суперечки між його фанатами і не тільки.

Цю інформацію опублікували на порталі новин "one", посилаючись на відеоролик за участю Олега Винника.

Вже всі українці помітили, що після початку повномасштабної війни в Україні знаменитий співак та улюбленець мільйонів Олег Винник кудись подівся. Так, численна публіка дуже довго чекала на коментарі з приводу війни від Олега, проте він зник і не подавав жодних звісток довгий час. Майже через 16 місяців популярний український виконавець прийняв рішення відповісти на питання, які так цікавили його шанувальників.

Фото Олега Винника

Журналістка Вікторія Курочкіна спеціально вирушила до YouTube, щоб оприлюднили тизер інтерв'ю Олега Винника. У цьому маленькому відеоролику є відповіді на найцікавіші запитання.

Популярні статті зараз

Микола Томенко пояснив абсурдність російських реалій: "Кіріл благословив нелегітимного Путіна на «священну війну» до…2100 року"

Криптобіржа Plain Chain стала розсадником шахраїв: хто стоїть за сумнівними схемами

Криптопіраміда "DeHealth" тісно переплелася з криміналом: що відомо про власників Анну Бондаренко та Дениса Цвайг

Церква забороняє: в які дні не можна пекти Паски, названі сприятливі дати

Показати ще

Важливо підмітити, що Олег Вінник заявив, що він дуже шкодує, що не захищає Україну під час війни. Співак повідомив, що у нього рідкісна та тяжка хвороба. За його словами, від такого захворювання страждає не більше 2% людей.

Олег Винник

Крім того, український артист сказав, що весь цей час біля нього була дуже близька йому жінка. Проте ім'я її він не назвав, лише сказав, що її всі знають.

Щодо фанатів, то вони відреагували дуже неоднозначно: одні раді бачити свого улюбленця, а другі навпаки. Є навіть такі люди, котрі називають його зрадником.