Співачка-зрадниця Регіна Тодоренко розмріялася про повернення до рідної Одеси.

Про це виконавиця розповіла у Instagram-stories. Зокрема, користувачі поцікавилися, чи збирається вона колись приїхати до Одеси, на що Тодоренко з упевненістю відповіла: "Так, звичайно".

Також співачка-зрадниця, яка зараз мешкає в Росії, опублікувала архівний кадр, де вона із молодшим сином позує в центрі українського міста.

Хоча Тодоренко і мріє приїхати до Одеси, проте мовчить про злочини окупантів на українських землях. Коли Росія нещодавно завдала ракетного удару її рідному місту, виконавиця розважалася з російськими артистами-путіністами, які підтримують війну.

Регіна Тодоренко

Популярні статті зараз

Криптопіраміда "DeHealth" тісно переплелася з криміналом: що відомо про власників Анну Бондаренко та Дениса Цвайг

Справи погані: скільки дронів розробляє РФ порівняно з Україною

Церква забороняє: в які дні не можна пекти Паски, названі сприятливі дати

"Все ненатурально, зубы вставные, другое лицо": Алла Пугачева изменилась до неузнаваемости

Показати ще

Та й сама Регіна не висловилася про російське вторгнення в Україну. Коли окупанти розпочали повномасштабну війну, співачка-зрадниця цитувала наратив про "братні народи, які мають помиритися". А потім взагалі почала поводитись, ніби нічого не відбувається і російські військові не вбивають безневинних українців і не знищують їхні будинки.

Нині артистка перебуває у РФ. Там вона продовжує заробляти криваві рублі, сплачує податки, які йдуть на фінансування війни в Україні, та отримує премії та нагороди від країни-агресора.

До речі, за мовчазну підтримку російського вторгнення РНБО у жовтні минулого року запровадив санкції проти співачки-зрадниці Регіни Тодоренко.