По Мережі швидко поширюється чутка про те, що дуже скоро Кацурін і красуня Надя стануть законним подружжям.

Українська співачка Надя Дорофєєва ще минулого літа підтвердила свої стосунки з музикантом та ресторатором Михайлом Кацуріним. Пара була замішана в дивний любовний чотирикутник: дві пари (Дорофєєва та Дантес, Даша та Михайло Кацуріни), які багато років дружили сім'ями, практично одночасно оголосили про розлучення та "обмінялися" партнерами.

Принаймні саме так виглядає ситуація на особистому фронті для шанувальників пар, що утворилися, - Дорофєєвої і Кацуріна, і Кацуріної і Дантеса. Що ж відбувалося з ними насправді, знають лише вони. І так чи інакше всі четверо, схоже, абсолютно щасливі у нових стосунках.

І щастя це таке велике, що у світських колах вже почали ходити плітки про те, що незабаром Михайло Кацурін і Надя Дорофєєва узаконять свої стосунки.

Надя Дорофеева. Фото: скриншот YouTube-видео

Популярні статті зараз

Розкрадання, корупція та аморальна поведінка: Зеленський відповів про петицію щодо звільнення Бугрова

У Кременчуцькій міській раді гадають, як вкрасти бюджетні кошти

Сильний удар по українцям: влада готує несподіваний "сюрприз"

"Матерь божья": полностью голая Даша Астафьева прикрыла свои прелести одними листочками

Показати ще

Приміром, цими чутками на своєму Telegram-каналі вже поділився фешн-журналіст та екс-редактор Elle та Harper's Bazaar Роман Тимофєєв: "Чув Чутки, що Надя Дорофєєва готується зіграти весілля з Кацуріним найближчими днями".

У коментарях спільноти вже називають навіть конкретнішу дату - 15 червня. Кацурін та Дорофєєва інформацію залишили без коментаря.

Раніше українська блогерка Даша Квіткова після офіційного розлучення з шоуменом Микитою Добриніним розкрила подробиці свого особистого життя і зізналася, чого шукає у стосунках.