Знаменитий український співак, а також заслужений артист України Віталій Козловський отримав повістку. Так, навіть незважаючи на те, що він з початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну дає благодійні концерти, мобілізація спіткала і його.

Про це повідомляється на порталі "УНІАН" і в українських соціальних мережах.

Як повідомляється, український артист Віталій Козловський отримав повістку. Артист вирішив від неї не відмовлятися і вирушив до військкомату.

"Ось і до мене прийшла повістка", - заявив популярний артист.

Виталий Козловский. Фото: скриншот YouTube-видео

Популярні статті зараз

Криптобіржа Plain Chain стала розсадником шахраїв: хто стоїть за сумнівними схемами

Криптопіраміда "DeHealth" тісно переплелася з криміналом: що відомо про власників Анну Бондаренко та Дениса Цвайг

Просідання цін: традиційний український борщ стає дешевшим

Церква забороняє: в які дні не можна пекти Паски, названі сприятливі дати

Показати ще

Крім цього, є інформація про те, що український співак вирушив до ТЦК, де нібито вже пройшов військово-лікарняну комісію. Це говорить про те, що він найближчим часом потрапить до військової частини.

"Співак Козловський отримав повістку і вирушить на фронт, – УНІАН. Він уже нібито пройшов військово-лікарняну комісію і незабаром поїде до військової частини", - повідомляється у соціальній мережі.

Так, на території України було продовжено військовий стан та посилено мобілізацію. З 1 червня повістки можуть вручати дедалі більше осіб, які набули відповідних повноважень. Також повістки можуть роздавати абсолютно у будь-яких місцях: починаючи від парків та закінчуючи громадським транспортом.