Ольга Руднєва, яка відома як шеф центру протезування та реабілітації Superhumans Center та координатор найбільшого гуманітарного складу HelpUkraineCenter заявила, що на аукціоні було продано зустріч із легендарною українською артисткою Надією Дорофєєвою.

Цю інформацію розмістили на порталі "clutch", посилаючись на історію Ольги Рудневої.

Голова центру протезування та реабілітації Superhumans Center запропонувала знаменитій українській співачці продати себе на аукціоні.

«Продали зустріч із Надій Дорофєєвою за 485 тисяч гривень секретному покупцю», – заявила координатор найбільшого гуманітарного складу HelpUkraineCenter.

Фото Нади Дорофеевой

Популярні статті зараз

Микола Томенко пояснив абсурдність російських реалій: "Кіріл благословив нелегітимного Путіна на «священну війну» до…2100 року"

Криптобіржа Plain Chain стала розсадником шахраїв: хто стоїть за сумнівними схемами

Криптопіраміда "DeHealth" тісно переплелася з криміналом: що відомо про власників Анну Бондаренко та Дениса Цвайг

Просідання цін: традиційний український борщ стає дешевшим

Показати ще

Вона також сказала, що якщо додати до цієї суми півмільйона гривень, можна буде купити біонічну руку для одного з Героїв України.

Окрім цього, Ольга Руднєва оприлюднила спілкування тет-а-тет із молодою українською артисткою.

«Будь, а можна ми тебе продамо на аукціоні?

-Що потрібно зробити?

-Ну зустрітись із покупцем на каву, а гроші направимо на круті протези суперлюдям».

Надежда Дорофеева Фото: скриншот YouTube

Повідомляється, що Надя Дорофєєва нібито сама особисто опублікувала цю історію у своїх соціальних мережах і закликала своїх фоловерів підписатися на сторінку Ольги Рудньової, щоб допомагати українським військовим донатами.

Крім цього, варто наголосити на тому, що Надя Дорофєєва завжди бореться з ворогом на своєму фронті. Вона неодноразово давала благодійні концерти, аби допомогти Батьківщині.