Знаменитий американський підприємець, інженер та мільярдер, який є генеральним директором та архітектором продукту компанії Tesla та SpaceX Ілон Маск тепер має право проводити дослідження на людях. Зараз йтиметься про пристрій Neuralink, який має допомогти людям з паралічем або травматичними ушкодженнями мозку.

Про це повідомляється в соціальних мережах, посилаючись на офіційне джерело «Reuters»

Весь світ чудово знає, хто такий Ілон Маск. Ця дуже впливова людина зайшла так далеко, що вона тепер може ставити випробування на людях, щоб дати світу новий пристрій, який допомагатиме людям з паралічем або травматичними ушкодженнями мозку.

Илон Маск. Фото: скрин youtube

«Ілон Маск отримав дозвіл проводити випробування на людях. Вживатимуть чіпи в мозок. Пристрій компанії Neuralink повинен допомогти людям з паралічем або травматичними ушкодженнями мозку спілкуватися та керувати комп'ютером силою думки. Серйозний крок», - повідомляється у мережі.

Популярні статті зараз

Микола Томенко пояснив абсурдність російських реалій: "Кіріл благословив нелегітимного Путіна на «священну війну» до…2100 року"

Криптобіржа Plain Chain стала розсадником шахраїв: хто стоїть за сумнівними схемами

Церква забороняє: в які дні не можна пекти Паски, названі сприятливі дати

"Все ненатурально, зубы вставные, другое лицо": Алла Пугачева изменилась до неузнаваемости

Показати ще

Варто зазначити, що це досить серйозне відкриття, тому що завдяки цьому приладу деякі люди зможуть жити повноцінним життям. Також сама думка про те, що людина зможе керувати комп'ютером силою думки розбурхує свідомість.

Читайте також:

Жінка народила дитину для своєї коханки: колишній чоловік виховує дітей "сучасної пари"

Поліцейський ударив 95-річну прабабуся елекрошокером: виправдання копів "відключають мозок"

Охоронець публічно побив 16-річного хлопчика на ярмарку та втік: кошмар для всіх батьків