Зокрема, артистка представила свій новий кліп на авторську композицію "Honey & Мед". За інформацією Телеграм-каналу "Культурна пральня" до зйомок кліпу на композицію були причетні як мінімум троє громадян Росії.

Тіна Кароль швидко відреагувала на скандал і пояснила, що вона не знала всіх людей причетних до процесу, і їй теж не приємний той факт, що серед команди компанії "Beverly Films", яка знімала кліп артистці, виявилися громадяни Росії. "Мені це теж не приємно, адже війна для мене існує з 2014 року", - зазначила Тіна у своєму зверненні до шанувальників.

Тина Кароль. Фото: скриншот YouTube-видео

"Над кліпом працює команда, до якої у мене залученості, як у артиста, взагалі немає. Всіх цих людей я не знаю і ніколи з ними не бачилася. Спасибі всім, хто показав мені сьогодні, що люди, які були причетні до цієї роботи через компанію Beverly.films, виявилися або з російським громадянством, або як ... зараз я буду розбиратися. Мені так само неприємно", - сказала Кароль.

Нагадаємо, раніше Тіна Кароль, яка багато гастролює відстоюючи культурний фронт України, виступила з концертом у Молдові.

Популярні статті зараз

Владислав Володський отримав контракти на годування військових але заборгував половині країни

Налагодили ласу схему: як пилять державні гроші у Вишневій міській раді

Справи погані: скільки дронів розробляє РФ порівняно з Україною

"Матерь божья": полностью голая Даша Астафьева прикрыла свои прелести одними листочками

Показати ще

Там прямо зі сцени, вона розхвалила свого колегу про проекту "Голос", виконавця Дана Балана. Парочці вже давно приписували роман, враховуючи ніжне ставлення чоловіка до витонченої Тіні Кароль.