Молода дівчина стверджує, що заробила цілий статок, продаючи все, до чого торкалася, у тому числі обрізання нігтів на ногах, лущення шкіри та вушну сірку.

Цю публікацію розмістили на британському порталі "Dailystar"

Ребека Блю наполягає, що це «розширює можливості», оскільки «все, чого вона торкається, цінне».

Колишня стриптизерка, яка стала інфлюєнсером, раніше потрапила до заголовків за те, що розповіла, як вона загрібає гроші, продаючи особисті речі за приголомшливі суми.

Ребекка, яка має 351 100 підписників на TikTok, почала з продажу свого одягу, у тому числі вживаної спідньої білизни та шкарпеток, але незабаром знайшла ще більш прибуткове підприємство.

Популярні статті зараз

Криптопіраміда "DeHealth" тісно переплелася з криміналом: що відомо про власників Анну Бондаренко та Дениса Цвайг

Зеленський звернувся до українців через війну у Ізраілі

Безкоштовний відпочинок у Карпатах: українці можуть насолодитися розкішною тишею за "просто так"

Просідання цін: традиційний український борщ стає дешевшим

Показати ще

Вона стверджує, що заробляє до 2000 доларів на місяць, використовуючи деякі досить неприємні альтернативи від пілінгу шкіри до слини, обрізання нігтів на ногах і не тільки.

Вона продає власні обрізки нігтів на ногах, пілінги для шкіри та вушну сірку.

«Спочатку це були трусики та шкарпетки, а потім перейшли на слину, обрізання нігтів на ногах та лущення ніг. Зрештою це призвело до сміття, ватяних паличок та інших дивних предметів. Для мене це ще один робочий день. Я знаходжу комічним, а також надихаючим те, що все, чого я торкаюся, цінно», — розповіла Ребекка, вебкам-модель із Північної Кароліни, США.

Хоча її заробіток може вагатися, і вона заробляє від 500 до 2000 доларів на місяць, Ребека приписує свій успіх своєму «широкому меню» товарів.

Вона сказала: «Це через моє довге і широке меню. Наприклад, спідня білизна, шкарпетки, нігті на ногах, волосся на тілі, слина, біологічні рідини, вушна сірка, ватяні тампони, мішки для сміття, щоденні прокладки і навіть використані маски для обличчя. Але я б сказала, що найдивніший предмет, про який мене просили, — це сміття та туалетне приладдя, або жувати їжу та випльовувати її».

Більшість членів сім'ї та друзів Ребеки не цікавляться подробицями її роботи, тоді як інші були натхнені на відкриття свого власного бізнесу.

Вона сказала: «Мої друзі, дехто навіть почав продавати себе! Спочатку їхня реакція була шоковою, як і у всіх в Інтернеті, але незабаром дехто втягнувся. Все, що я продаю, безпечне і за взаємною згодою».

Ребекка часто ділиться відео про те, що вона продає на TikTok, причому один кліп набрав понад 13 мільйонів переглядів та 6,5 мільйонів лайків на її платформі.