Соліст російської групи "Іванушки-International", одесит Кирило Туриченко, отримав громадянство країни-агресора.

Таку заяву український телеведучий Слава Дьомін зробив з посиланням на слова свого джерела.

Туриченко зараз будує сольну кар'єру в Росії та мовчить про повномасштабне вторгнення.

"Ми були дуже добре знайомі. Нещодавно я подумав, де Кирило і чим він займається. Виявляється, зараз Туриченко продовжує співати в гурті "Іванушки-International", а ще будує сольну кар'єру. Де? Правильно! Там. Один із наших спільних знайомих розповів. , що Туриченко навіть змінив громадянство на російське, але поки що офіційного підтвердження цьому немає", – поділився телеведучий

Що передувало

В одному з інтерв'ю у програмі "Олена, блін" на YouTube-каналі соліст гурту "Іванушки-International" Кирило Туриченко розповів, що познайомився з українською співачкою Тіною Кароль на фестивалі "Чорноморські ігри" у Каховці. Тоді артистці було 16 років, а співаку – 18 років.

Популярні статті зараз

Розкрадання, корупція та аморальна поведінка: Зеленський відповів про петицію щодо звільнення Бугрова

Безкоштовний відпочинок у Карпатах: українці можуть насолодитися розкішною тишею за "просто так"

Просідання цін: традиційний український борщ стає дешевшим

Церква забороняє: в які дні не можна пекти Паски, названі сприятливі дати

Показати ще

Як виявилось, знаменитості зустрічалися два роки, але справа до весілля так і не дійшла – Кароль розбила серце Туриченка.

"Вона тоді була пампушка, дуже симпатична та талановита дівчинка. Тоді були звичайні домашні телефони та листи, ми переписувалися. Потім вона навчалася в Києві, а я в Одесі. Вона грала в мюзиклі "Екватор", а я в "Ромео і Джульєтті" , це була перша рок-опера в Україні. Ми росли, не спілкувалися, але знали одне про одного", – розповів Туриченко.