Відомий та скандальний колишній член партії "Слуга народу" Микола Тищенко явно образився на пародію, яку показали у легендарній студії "Квартал-95". Так, його спародіював Євген Кошовий і колишній український чиновник не зміг промовчати і звернувся до актора "Кварталу".

Відповідну інформацію надали на порталі "noviydoctor"

Як відомо, під час останнього випуску "Вечірнього кварталу" можна було побачити пародію на Миколу Тищенка у виконанні Євгена Кошового. Так, та сама ситуація з Тищенком у Таїланді залишається предметом глузувань і жартів.

З самого початку виступу Кошового можна зрозуміти, що він у ролі Тищенка прийшов до офісу президента України, щоб розповісти, що він поїхав до Таїланду з метою дипломатичної місії.

Євген Кошовий спародіював Тищенко

Популярні статті зараз

Криптопіраміда "DeHealth" тісно переплелася з криміналом: що відомо про власників Анну Бондаренко та Дениса Цвайг

Зеленський звернувся до українців через війну у Ізраілі

Просідання цін: традиційний український борщ стає дешевшим

Церква забороняє: в які дні не можна пекти Паски, названі сприятливі дати

Показати ще

Після цього Кошовий у ролі Тищенка дізнався, що його звільнили і актори студії "Квартал-95" почали обговорювати повернення колишнього депутата до партії, але все було марно. Звичайно ж, це було показано як жарт, а зал гідно його оцінив. Проте самому Миколі Тищенку така пародія не сподобалася, і він вирішив записати відеозвернення до Євгена Кошового, де не дуже добре відгукнувся про зірку "Кварталу".

Микола Тищенко сказав, що любить гумор та тих людей, які ним займаються на професійному рівні. Однак він вважає, що актори іноді собі надто багато дозволяють. Так, він стверджує, що "Квартал" нібито не перевіряє достовірну інформацію і таким чином розповсюджує фейки. Також він не прогав можливості сказати, що "Квартал-95" вже давно не той, що був раніше.

Тищенко звернувся до Кошового

"Сьогодні усі в Україні знають, що Квартал уже не той. І це ще особисто. Кошовий, вибач, але якщо ти вживаєшся в роль, то хоча б форму набери. А так не вірю, не вірю", – висловився колишній депутат "Слуги народу".