Нещодавно в українській столиці сталося незвичайне видовище, яке привернула увагу глядачів – евакуатор, який перевозить розкішний і рідкісний спортивний автомобіль Porsche.

Цю інформацію надали на сайті «avtosota»

Цей автомобіль не тільки вважається одним із найдорожчих автомобілів в Україні, а й є членом ексклюзивного клубу Porsche Carrera GT, що надає йому надзвичайної привабливості.

Подробиці про Porsche Carrera GT в Україні розкривають його значення. Porsche Carrera GT – двомісний спортивний автомобіль, відомий своїм центральним розташуванням двигуна та задньопривідною конфігурацією.

Що виділяє Carrera GT, так це звання найпотужнішого серійного дорожнього автомобіля, коли-небудь створеного Porsche. Він може похвалитися потужним 5,7-літровим двигуном V10 потужністю 612 кінських сил.

Популярні статті зараз

"Щедрість за рахунок громади": мер Львова Садовий виділив мільйони на комфорт своїх колег, куди пішли гроші

Світ попрощався із заслуженим працівником культури України з Книги рекордів Гіннеса: його роботи прикрашають Київ

Просідання цін: традиційний український борщ стає дешевшим

Криза олійно-жирової галузі: чим загрожує українцям високий експорт соняшника

Показати ще

Цей потужний двигун чудово поєднується з 6-ступінчастою механічною коробкою передач, обіцяючи ентузіастам неперевершені враження водіння.

Porsche Carrera GT

Відмінною особливістю Carrera GT є ретельна обробка кожної деталі. Кожен Carrera GT проходить трудомісткий процес ручного складання, що вимагає вражаючих 175 годин кваліфікованої людської праці. Такий рівень відданості справі наголошує на прагненні Porsche до досконалості та незмінних стандартів якості.

Завдяки останнім досягненням Porsche продовжує розширювати межі продуктивності, випустивши найпотужнішу на сьогоднішній день модель Cayenne. Ця нова версія поєднує в собі електродвигун з двигуном V8, що забезпечує видатну комбіновану потужність 544 кВт (739 к.с.) і вражаючий максимальний момент, що крутить, 950 Нм. Це ще раз підтверджує невпинне прагнення Porsche до автомобільних інновацій та досконалості.

Нагадаємо, що робити, якщо примерзли двері автомобіля: головні помилки та найкращі поради

Раніше «Акценти» повідомляли, акциз на популярне паливо зросте втричі: водії посивіють від цін на АЗС

Як повідомляли «Акценти», Олена Кравець отримала 27 мільйонів від держави на власне телешоу: народ висловив "пару ласкавих"