З настанням зими водії часто покладаються на автомобільні обігрівачі, щоб зігрітися, але це може призвести до запітніння внутрішньої частини вікон автомобіля, що погіршує видимість. І, навпаки, у теплих та вологих регіонах використання кондиціонера може призвести до запітніння зовнішніх шибок.

"Не знаю, чи це вже було опубліковано, але я тільки недавно наткнувся на цей лайфхак. У Нідерландах штрафи за запітнілі стекла досить високі. Якщо ви, як і я, їздите старою машиною, то, напевно, страждаєте від запітнілих стекол у цю пору року", - написав один із користувачів.

Водії знайшли розумне, але менш відоме рішення: використати піну для гоління замість дорогих засобів проти запотівання. Водій поділився цим лайфхаком, підкресливши його корисність, щоб уникнути штрафів за запітнілі шибки, особливо в Нідерландах.

"Використовуйте піну для гоління, щоб вирішити цю проблему! Просто нанесіть трохи піни на вікно і розподіліть її чистою ганчіркою або губкою. Після чого ретельно потрібно витерти скло”, - пояснив автолюбитель.

Техніка полягає у нанесенні на вікно піни для гоління, її намочуванні чистою ганчіркою або губкою, а потім ретельному протиранні скла.

Популярні статті зараз

Криптобіржа Plain Chain стала розсадником шахраїв: хто стоїть за сумнівними схемами

На межі виживання: в Україні склався плачевний сценарій

Загальна мобілізація та повістки: усі українці отримають електронний код, тепер не сховатися

Будівельна мафія розквітла у столиці: хто стоїть за мільярдними схемами

Показати ще

Нагадаємо, кінець цілої епохи: випущено останню модель Audi TT. Який вигляд має крайній екземпляр

Раніше «Акценти» повідомляли, як швидко та безпечно розморозити лобове скло автомобіля: допоможе порожня пляшка

Як повідомляли «Акценти», посилення мобілізації у грудні: до чого готуватися і кого призовуть