На продаж виставлено безліч вживаних автомобілів лише за 20 доларів, що становить приблизно 700 гривень. Ці автомобілі виставлені на страхових аукціонах у США, і багато українців розглядають цей варіант при купівлі автомобіля.

Хоча на таких сайтах, як Copart, дійсно можна придбати кілька моделей за такими низькими цінами, важливо зазначити, що збитки, завдані внаслідок аварій, не завжди серйозні, і деякі автомобілі виставляються на аукціон, не побувавши в аваріях.

Як приклади автомобілів, проданих за ціною трохи більше 700 гривень, можна назвати викрадений універсал Volvo V70, старий мінівен Dodge Grand Caravan з великим пробігом і позашляховик Nissan Pathfinder з деякими пошкодженнями.

Автомобили: Скриншот YouTube

Незважаючи на такі, здавалося б, привабливі ціни, є причини, через які такі автомобілі не затопили українські дороги. По-перше, на страховому аукціоні неможливо перевірити технічний стан автомобіля. По-друге, після аварії чи крадіжки ключі часто відсутні, що унеможливлює запуск автомобіля. По-третє, витрати на транспортування та розмитнення в Україні, навіть без урахування витрат на ремонт, можуть становити кілька тисяч доларів.

Популярні статті зараз

Микола Злочевський продовжує висмоктувати гроші з України: підключив кіпрський офшор

Мільярдна контрабанда під прикриттям кондитерського бізнесу: за які гроші Геннадій Вацак купує собі Rolls-Royce та Bentley

"Все ненатурально, зубы вставные, другое лицо": Алла Пугачева изменилась до неузнаваемости

"Матерь божья": полностью голая Даша Астафьева прикрыла свои прелести одними листочками

Показати ще

Нагадаємо, водії тепер платитимуть більше штрафів: що вигадали депутати

Раніше «Акценти» повідомляли, у цій області терміново посилили мобілізацію: можна збирати рюкзаки

Як повідомляли «Акценти», кожного водія чекають на проблеми взимку: що потрібно знати, щоб не стати "заручником" ситуації