Українським водіям повідомили про те, що на них може чекати штраф на кругленьку суму за популярну провину. Однак їх каратимуть за те порушення, яке, по суті, вони не робили. Штрафи в такому разі можуть сягати 8.5 тисяч гривень.

Цю інформацію розмістили на порталі новин «znaj.ua»

Водії не можуть починати їхати, якщо хоч один пасажир в автомобілі не пристебнутий ременем безпеки. Так, якщо 4 особи в салоні машини не пристебнуті, то водія буде оштрафовано на 2.4 тисячі гривень.

Водитель Mercedes, скриншот YouTube

Пасажир може не пристібатись лише в тому випадку, якщо він має інвалідність, яка заважає цьому процесу. Так, у такому разі штраф не виписуватимуть. Ремені безпеки також можуть не пристібати пасажири і в транспортних засобах, що експлуатуються.

Популярні статті зараз

Розкрадання, корупція та аморальна поведінка: Зеленський відповів про петицію щодо звільнення Бугрова

Просідання цін: традиційний український борщ стає дешевшим

"Матерь божья": полностью голая Даша Астафьева прикрыла свои прелести одними листочками

"Главное, что я влезла в эсочку": звезда "1+1" Лидия Таран восхитила точеной фигуркой в ярком наряде

Показати ще

Важливо повідомити, що якщо водій перевозить дитину, яка має зріст менше 145 см, то у такому разі необхідно використовувати спеціальне автомобільне крісло. Якщо цього правила не буде дотримано, то доведеться заплатити.

Полиция выписывает штраф. Фото: скриншот YouTube-видео

Українським водіям рекомендується не забувати про правила, оскільки за перше порушення правил дорожнього руху загрожує штраф у сумі 510 гривень, а якщо станеться аварія, то сума штрафу становитиме від 2.4 до 8.5 тисяч гривень.