На мешканців України чекають кардинальні зміни у зв'язку із законом №8172, який уже схвалили у ВР. У цьому законопроекті йдеться про обов'язки української влади – розвиток екологічно чистого громадського транспорту та відповідних зарядних пристроїв для нього.

Про це повідомляється на порталі новин «znaj.ua»

У цьому законопроекті йдеться про заборону купівлі автобусів, які працюю за рахунок бензину та «дизеля». Так, йдеться про громадський транспорт, який уже давно застарів в Україні.

Наприклад, уже з 2036 року в нашій країні їздитиме лише електричний громадський транспорт. Також йдеться про транспорт на газу та водневому паливі.

Автобусы Богдан. Фото: скриншот YouTube.

Популярні статті зараз

У Кременчуцькій міській раді гадають, як вкрасти бюджетні кошти

Світ попрощався із заслуженим працівником культури України з Книги рекордів Гіннеса: його роботи прикрашають Київ

"Матерь божья": полностью голая Даша Астафьева прикрыла свои прелести одними листочками

"Главное, что я влезла в эсочку": звезда "1+1" Лидия Таран восхитила точеной фигуркой в ярком наряде

Показати ще

Повідомляється, що до кінця 2030 року у великих містах України приблизно 25% громадського транспорту буде на електродвигунах, водневому паливі чи газі.

До того ж, вже до 2033 року хочуть збільшити кількість цього громадського транспорту до 50%. Звідси проситься висновок, що в Україні хочуть позбутися неякісного транспорту, який забруднює довкілля.

Маршрутка. Фото: скриншот YouTube-видео

Також у цьому законопроекті йдеться про спеціальні зарядні станції для майбутнього сучаснішого громадського транспорту.

Варто відзначити, що все це означає про вищі стандарти у стилі Європейського Союзу. Це однозначно наблизить Україну до європейського рівня життя.