Мешканцям України зробили дуже важливе оголошення. Справа в тому, що в Україні може статися нова дуже серйозна катастрофа, яка залишить слід не лише в нашій країні, а й в інших країнах світу. Так, зараз йтиметься про можливий теракт окупантів на ЗАЄС. Саме тому український воєначальник, начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України генерал-майор Кирило Буданов звернувся до українців із найважливішою заявою.

Усі чудово знають, що окупанти готові на будь-які терористичні акти. У цьому ніхто вже не сумнівається після підриву Каховської дамби. Однак, як каже українська розвідка, тепер виникла серйозна небезпека щодо Запорізької атомної електростанції.

"4 з 6 енергоблоків ЗАЕС заміновані. росіяни вже затвердили план підриву станції, – Буданов. «Біля 4 енергоблоків ЗАЕС окупанти розмістили техніку з вибухівкою. Для прискорення катастрофи вони можуть використати технічні засоби"", - попередили українців.

Крім цього, Кирило Буданов заявив, що ситуація ще ніколи не була настільки серйозною, як зараз.

""Ніколи ситуація не була такою серйозною, як зараз", – Буданов про загрозу підриву ЗАЕС. Русняві ублюдки хочуть вчинити техногенну катастрофу світового масштабу", - продовжили в мережі.

Популярні статті зараз

Гуманітарна місія команди ВО «Батьківщина»: підтримка військових та медиків

Як син закарпатського "лісового мафіозі" Юрій Сойма "пиляє" гроші на Івано-Франківщині

Схема фінансування «вагнерівців» Станіслава Кондрашова через його вугільну компанію «Telf AG»

Раскинула ножки в джакузи: Дантес сфотографировал Дорофееву без одежды

Показати ще

Важливо відзначити, що президент України також робив термінову заяву, в якій говорив про те, що окупанти мають намір підірвати ЗАЕС.