Победительница романтического проекта "Холостяк-12" Екатерина Лозовицкая вспомнила начало полномасштабной войны в Украине. Девушка рассказала о том, что она ощущала в первый день войны, и о том, что изменилось спустя год войны.

Соответствующую публикацию Екатерина Лозовицкая разместила в своем профиле в Instagram.

"24.02.2022. Вибухи. Небо у вогні. Трясуться будинок, вікна, руки. Постійно на зв’язку з близькими. Розпач. Невідомість. Біль. Як це можливо? Що робити? Куди сховатись? Чи десь безпечно? Випадково виїхала сама до Львова. Батьки у Києві, хочу до них. Мені дуже страшно. Ніколи не забуду той день і ще багато днів після. Ніхто з нас не забуде. Так страшно як тоді, не було ще ніколи в житті. Почуття абсолютної безпорадності, коли сама собі більше не належиш. Повний хаос в голові та тілі. Ну а далі… Ви все знаєте. Десятки тисяч вбитих українців. Сотні тисяч скалічених душ. Мільйони вимушено-переселених людей. Міста-руїни. Серце на шматки", - написала Екатерина Лозовицкая.

Девушка рассказала о том, что изменилось за год полномасштабной войны в Украине.

Фото Екатерины Лозовицкой

Популярні статті зараз

Микола Томенко пояснив абсурдність російських реалій: "Кіріл благословив нелегітимного Путіна на «священну війну» до…2100 року"

Криптобіржа Plain Chain стала розсадником шахраїв: хто стоїть за сумнівними схемами

"Скандал у Сільпо": українець звинуватив мережу у торгівлі гуманітарною допомогою

"Главное, что я влезла в эсочку": звезда "1+1" Лидия Таран восхитила точеной фигуркой в ярком наряде

Показати ще

"24.02.2023. Все ще дуже боляче, але більше не страшно. Гордість за країну та наших людей. Небо досі палає, але й як палають наші очі. Віра. Єдність. Рік перемоги. Ми стали прикладом свободи та найкращих людських цінностей. Ми повірили в себе. Нас підтримав світ. Всі говорять про закінчення війни лише в контексті, коли переможе Україна. Жодних інших варіантів. Наша віра в себе та перемогу і є фундаментом. Все починається з кожного з нас. Слава Україні! Слава українцям! 🇺🇦", - также добавила девушка.

Напомним, что жена Дмитрия Комарова, модель Александра Кучеренко показала себя в юности.

Как ранее сообщал портал "Акценты": украинский ведущий Никита Добрынин заинтриговал публику.

Также портал "Акценты" писал, что ведущий Григорий Решетник рассказал о своем пути к успеху.