Депутат Верховної Ради, колишній представник фракції "Слуга народу" В’ячеслав Медяник, який вирішив відмовитися від мандата, зафіксував у декларації за 2022 рік автомобіль Porsche Cayenne, що належить його дружині. За даними декларації, дружина заробила протягом 2022 року 4,4 мільйона гривень.

Разом із своєю дружиною Інною, Медяник є власником земельної ділянки та будинку у Дніпрі. Вони також володіють двома свідоцтвами на знак для товарів і послуг з 2020 року. З серпня 2019 року Медяник орендує номер у готелі в Києві, який не має визначеної площі та вартості.

Дружина депутата здобула тимчасове право проживання у Словенії під час захисту українців від російської агресії, а також володіє автомобілем Porsche Cayenne вартістю 2,1 мільйона гривень. Крім того, вона володіє корпоративними правами у ТОВ "КИН" на суму 4,2 мільйона гривень.

Депутатський дохід Медяника за 2022 рік становив 558 тисяч гривень, а також він отримав 32,6 тисячі гривень за сумісництво у Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ. Дохід його дружини від підприємницької діяльності склав 4,4 мільйона гривень у 2022 році.

У готівковому вигляді Медяник зберігає 50 тисяч гривень, а його дружина - 900 тисяч гривень.

Популярні статті зараз

Шестопалов та його Z-Solutions: Як шахраї злочинними шляхами виманюють гроші в українців

Власник онлайн-казино VBET Віген Бадалян співпрацює з російською 1xbet? Блогер навів приклад

Криптопіраміда "DeHealth" тісно переплелася з криміналом: що відомо про власників Анну Бондаренко та Дениса Цвайг

"Творить всяку дичину": голий син голови Черкаської ОВА тусить у Парижі, поки його батька звинувачують у корупції

Показати ще

Ці дані були оприлюднені в декларації за 2022 рік, яку Медяник подав у 2024 році.