Повідомляється, що квашена капуста справді є цінним продуктом харчування для підтримки імунітету. Ось чому:

Пробіотики.

Процес ферментації, пов'язаний із приготуванням квашеної капусти, сприяє зростанню корисних бактерій, таких як біфідобактерії та лактобактерії. Це пробіотики, які можуть позитивно впливати на здоров'я кишечника. Здоровий кишечник необхідний для загального добробуту та міцної імунної системи.

Квашена капуста: скрін з відео

Мікробний бар'єр.

Популярні статті зараз

Нові «договорняки» ДСНС в Переяслав-Хмельницькому по «схематозу» впровадження систем оповіщення

БФ молодіжної ініціативи «Надія» передав допомогу Державній прикордонній службі України

"Ну, все - прощай схема!" Чимало українців схопилися за голови. Зеленський ухвалив історичне рішення

Тіну Кароль запідозрили у роботі з росіянами: новий кліп потрапив у скандал

Показати ще

Пробіотики, що утворюються у процесі ферментації, сприяють розвитку захисного бар'єру на слизовій оболонці кишечника. Цей бар'єр допомагає пригнічувати зростання шкідливих мікроорганізмів та запобігає їх попаданню в кровотік.

Вітамін С.

Капуста навіть у ферментованій формі є багатим джерелом вітаміну С. Вітамін С є антиоксидантом, який відіграє вирішальну роль у підтримці імунної системи. Він допомагає стимулювати вироблення лейкоцитів, які необхідні для боротьби з інфекціями.

Скріншот публікації

Включення квашеної капусти або інших ферментованих продуктів до вашого раціону може стати смачним способом покращити здоров'я кишечника і підвищити загальну імунну функцію. Тим не менш, важливо споживати різноманітні продукти, багаті на поживні речовини, щоб забезпечити збалансоване і здорове харчування.

Нагадаємо, кожна секунда критично важлива: секрет приготування ідеальних яєць

Раніше «Акценти» повідомляли, забивайте морозилки, поки є шанс: життєво важливі продукти перетворюються на "скарб"

Як повідомляли «Акценти», величезні надбавки до пенсії: кому доплачуватимуть по 4 тисячі щомісяця