Депутата Рівненської обласної ради, який одночасно обіймає посаду заступника керівника регіонального лісництва ДП «Ліси України» Віталія Суховича, звинувачено у протиправному збагаченні на мільйони доларів.

Під час проведення слідства під егідою Генеральної прокуратури України було затримано зазначеного депутата. Він підозрюється у злочинному збагаченні, що є порушенням статті 368-5 Кримінального кодексу України.

За даними слідства, під час перебування на посаді депутата, чиновник незаконно накопичив статки на мільйони американських доларів.

Органи правопорядку провели обшуки в місці проживання та на робочому місці посадовця, а також у його родичів та близьких. В ході обшуків було конфісковано готівку в національній та іноземній валюті на загальну суму близько 150 млн грн, ювелірні вироби, золоті злитки, зброю, три елітних автомобілі та інше майно.

Популярні статті зараз

Микола Томенко пояснив абсурдність російських реалій: "Кіріл благословив нелегітимного Путіна на «священну війну» до…2100 року"

Криптопіраміда "DeHealth" тісно переплелася з криміналом: що відомо про власників Анну Бондаренко та Дениса Цвайг

Нова масова гуманітарна допомога: як отримати незалежно від статусу та місця проживання

Криза олійно-жирової галузі: чим загрожує українцям високий експорт соняшника

Показати ще

Також встановлено, що депутат Віталій Сухович володіє земельними ділянками у місті Рівне, які зареєстровані на осіб з його оточення, де організовано будівництво котеджів.

Наразі підозрюваному вручено письмове повідомлення про підозру, яке підписав заступник Генерального прокурора.

Вирішується питання про обрання для підозрюваного запобіжного заходу Віталію Суховичу.

Досудове розслідування проводиться слідчими Головного слідчого управління Державного бюро розслідувань.