Повідомляють, що ціни на популярну продукцію в Україні значно змінилися. Про це повідомляє "hvylya", посилаючись на дані Мінфіну.

Ціни на гречку.

У жовтні ціни на гречку значно знизилися: вартість кілограма знизилася із 43,83 до 35,85 гривень. Цікаво, що ця ціна значно нижча за ту, яка була рік тому, коли кілограм гречки перевищував 80 гривень.

Ціни на гречку

Ціни на яйця.

Популярні статті зараз

Микола Томенко пояснив абсурдність російських реалій: "Кіріл благословив нелегітимного Путіна на «священну війну» до…2100 року"

Церква забороняє: в які дні не можна пекти Паски, названі сприятливі дати

"Матерь божья": полностью голая Даша Астафьева прикрыла свои прелести одними листочками

Они точно есть у каждого: названы привычки, которые способны изуродовать лицо

Показати ще

Ціна курячих яєць "Квочка" зросла і тепер становить у середньому 55,80 грн. за дюжину порівняно з 47,33 грн. у попередньому місяці. Аналогічно, яйця "Ясенсвіт" продаються в середньому по 51,56 грн. проти 48,72 грн.

Ціни на яйця

Ціни на хліб.

Ціни на хліб у супермаркетах з квітня цього року залишаються стабільними на рівні 32,96 гривні за 600-грамовий буханець. Варто зазначити, що остання зміна ціни була зафіксована у березні 2023 року, коли вона зросла до 35,93 грн.

Ціни на хліб

Ці коливання цін відображають зміни, що відбуваються на продовольчому ринку України і залежать від таких факторів, як пропозиція, попит, виробничі витрати та переважні економічні умови.

Нагадаємо, цим пенсіонерам дуже не пощастило: кому не світять підвищення пенсій

Раніше «Акценти» повідомляли, жорсткий контроль з 1 листопада: українців готують до податкових рейдів.

Як повідомляли «Акценти», навіть не віриться: українцям повідомили, коли середня зарплата буде 30 тисяч