Ситуація в Україні залишається вкрай нестабільною, з постійними зіткненнями та інтенсивною військовою діяльністю у різних регіонах. За даними Генштабу ЗСУ, минулої доби сталася значна кількість бойових зіткнень, всього 108 зіткнень. Ці бойові зіткнення включали 2 ракетні удари та 76 авіаударів, а також 83 удари із застосуванням ракетних систем залпу за позиціями армії та населеними пунктами.

Дану інформацію надали на сайті «politeka»

Місто Авдіївка, стратегічно важливий об'єкт, серйозно постраждав і, як повідомляється, горить через конфлікт, що триває. Противник намагається уникнути прямого бою у місті, але намагається оточити українські сили у місті. Сили оборони активно ведуть оборону від настання супротивника різних напрямах.

На Лиманському напрямі, зокрема у Макіївському та Дібрівському районах Луганської області, українські війська стримують наступ противника. На Бахмутському напрямі українські захисники успішно відбили атаки противника у Клищеївському та Андріївському районах Донецької області. На шахтарському напрямку наступ противника у районі Золотої Ниви та Володиного Донецької області оцінювався як безуспішний.

Ракетна атака РФ: скрін з відео

Популярні статті зараз

Криптопіраміда "DeHealth" тісно переплелася з криміналом: що відомо про власників Анну Бондаренко та Дениса Цвайг

Безкоштовний відпочинок у Карпатах: українці можуть насолодитися розкішною тишею за "просто так"

Просідання цін: традиційний український борщ стає дешевшим

"Матерь божья": полностью голая Даша Астафьева прикрыла свои прелести одними листочками

Показати ще

Війна на Донбасі завдала значних руйнувань у кількох містах. За словами голови комітету Верховної Ради з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування Олени Шуляк, постраждали міста Сєвєродонецьк, Попасна, Рубіжне, Щастя та Кремінна Луганської області: значні збитки, багато з яких майже повністю зруйновано. На Донеччині перетворені на руїни Волноваха, Вугледар, Мар'їнка та Лиман, також серйозно постраждав Соледар. Реконструкція цих міст є складним і болючим завданням, що ускладнюється шкодою промисловим комплексам та інфраструктурі, а також тривалим перебуванням населених пунктів у зонах бойових дій або під окупацією.

"Як ми їх відновлюватимемо і чи будемо питання болісне", - зазначила Шуляк.

наслідки ракетного удару на Львівщині

Крім того, російські війська завдали значної шкоди іншим регіонам, включаючи Харків, Херсон та Запоріжжя, при цьому повідомлялося про численні напади на населені пункти та значні обстріли в цих районах. Ситуація, як і раніше, створює величезні проблеми для постраждалих регіонів в Україні.

"Отже, для міст, створених навколо промислових комплексів, відновлення залежатиме від перезапуску цих підприємств", - додала Шуляк.

Нагадаємо, в Україну "увірветься" шикарна погода: гарненько прогріє всю країну

Раніше «Акценти» повідомляли, "період блекаутів та труднощів": у Силах оборони зробили тривожну заяву

Як повідомляли «Акценти», нова соцдопомога в Україні: тепер усе буде по-іншому