Пропозиція Міндовкілля щодо "реформування" Державної екологічної інспекції розбурхала не лише українське суспільство, а й військових, які здійснюють захист довкілля довгі роки.

Гацько Анатолій Анатолійович, який був і є начальником Державної екологічної інспекції у Луганській області ще до початку вторгнення росії, обурений діями Міндовкілля. Ще у 2014 році він залишив крісло чиновника та пішов воювати за свободу країни.

У 2015 році після поранення та контузії чоловік був комісований, а невдовзі повернувся до посади начальника Держінспекції. Після бойових дій Анатолій Гацько отримав інвалідність. Під час війни він не припиняв працювати на благо Луганської області. За це йому у 2021 році Президент Володимир Зеленський навіть присвоїв звання Заслуженого природоохоронця України.

"24 лютого 2022 року я знову пішов захищати Батьківщину, і знову був комісований і виключений. Ви розповідаєте, самі вирішуєте - що робить і не робить екологічна інспекція в Україні? Ось такі інспектори, як я, ви вважаєте, що мене можна фронтом залякати? Чи моїх колег? - заявив Гацько.

Гацько навіть запропонував відвідати Луганську область, де проводилися великі роботи, і було завдано серйозних збитків.

Популярні статті зараз

Після Вишневого пішли за Краматорськом: як продовжують розкрадати кошти

"Творить всяку дичину": голий син голови Черкаської ОВА тусить у Парижі, поки його батька звинувачують у корупції

"Обезьяна редкой породы": звезда Instagram Настя Покрищук в одних трусах испугала турков своим изуродованным лицом

"Матерь божья": полностью голая Даша Астафьева прикрыла свои прелести одними листочками

Показати ще

"Я проти того, що ви робите, реформатори. Ви реформуєте, не питаючи нас. Згоден приїхати на обговорення або зустріти вас тут, і показати, як працює інспекція в умовах війни", - сказав він.

При цьому бійці окремо дякують Державній екологічній інспекції за допомогу, надану їм під час війни.