Український гідрометеорологічний центр випустив попередження про погоду, в якій йдеться про те, що українці можуть очікувати щодо комфортної температури ще кілька днів, але очікується значна тенденція похолодання, починаючи з неділі, 8 жовтня.

Дану інформацію повідомляє «apostrophe»

П'ятниця, 6 жовтня.

Нічна температура від +9°C до +7°C, денна від +15°C до +17°C. Погода буде похмурою, з проясненнями і без істотних опадів. У різних регіонах денна температура коливатиметься від +14°C до +24°C. Невеликий дощ очікується по всій країні, окрім Луганської та Донецької областей.

Погода 6 жовтня

Популярні статті зараз

Після Вишневого пішли за Краматорськом: як продовжують розкрадати кошти

Розкрадання, корупція та аморальна поведінка: Зеленський відповів про петицію щодо звільнення Бугрова

У Кременчуцькій міській раді гадають, як вкрасти бюджетні кошти

"Матерь божья": полностью голая Даша Астафьева прикрыла свои прелести одними листочками

Показати ще

Субота, 7 жовтня.

Нічна температура становитиме від +9°C до +7°C, денна від +15°C до +17°C. Вночі буде хмарно з проясненнями, без істотних опадів, а в другій половині дня по всій країні очікується дощ. Денна температура в різних регіонах коливатиметься від +13 до +23°C.

Погода 7 жовтня

Неділя, 8 жовтня.

Погода погіршиться: нічні температури від +10°C до +8°C, денні від +8°C до +10°C. Всюди очікується дощ, хоча на півдні, в центрі та на сході може бути час від часу сонячно. Денна температура в різних регіонах варіюватиметься від +8°C до +18°C.

Погода 8 жовтня

Понеділок, 9 жовтня.

Значно похолодає: нічна температура від +6°C до +4°C, денна температура від +7°C до +9°C. Денна температура в різних регіонах коливатиметься від +5 до +12°C. День буде похмурим, з проясненнями та невеликими опадами по всій території України.

Погода 9 жовтня

Важливо знати місцеві прогнози погоди і одягатися відповідно, коли температура падає, особливо якщо у вас є плани або заходи на свіжому повітрі в ці дні.

Нагадаємо, "ситуація дуже серйозна": українців готують до плачевного сценарію

Раніше «Акценти» повідомляли, чи будуть шквали та дощі: в Україні сильно зіпсується погода

Як повідомляли «Акценти», про це навіть не здогадувалися: як підвищити свої пенсії