Число людей з обмеженими можливостями в Україні значно побільшало через повномасштабне вторгнення. До вторгнення в країні було 2,7 мільйона людей з обмеженими можливостями, а тепер кількість зросла до трьох мільйонів. Про це повідомила міністр соціальної політики України Оксана Жолнович.

Відповідну публікацію розмістили на сайті новин «sil»

Зі збільшенням кількості людей з обмеженими можливостями зростає потреба у більшій кількості фахівців з реабілітації, а також у різних центрах та відділеннях, покликаних допомогти людям з травмами відновитись та відновити функціональність.

Однак міністр Жолнович також зазначила, що кошти, необхідні для ремонту та утримання цих реабілітаційних центрів, обмежені у зв'язку із потребами національної оборони. Тому міжнародна підтримка та допомога мають вирішальне значення для задоволення потреб цього вразливого населення та надання їм необхідних реабілітаційних послуг та підтримки.

Ну , от і все: Польща скасує допомогу українським біженцям

Популярні статті зараз

Інвесторів просто кинуть? Яка доля чекає на вкладників в елітні довгобуди "Саги Девелопмент" Андрія Вавриша

Старлінки, дрони Mavic, EcoFlow, РЕБи та критична медицина: БФ молодіжної ініціативи «Надія» з гуманітарною місією на Запорізькому напрямку

"Ескулаб". Хронологія найгучнішого корпоративного конфлікту року

Як зрадник став «волонтером»

Показати ще

Раніше «Акценти» повідомляли про пенсійну революцію: тепер пенсії нараховуватимуть за спеціальними балами

Як повідомляли «Акценти», українцям роздадуть землю безкоштовно: чудово підійде під город чи дачу.