З настанням осіннього сезону в Україні в деяких регіонах все ще стоїть літня спека.

Про це повідомляє "rbc", посилаючись на прогнози народного синоптика Наталії Діденко.

З 12 вересня українці можуть очікувати на значне підвищення температури. У західних, центральних та південних регіонах температура може досягати 28 градусів за Цельсієм. У Києві стовпчик термометра очікується до 26 градусів тепла.

"Температура повітря +20+25 градусів, на північному сході +18+22, на півдні до +28 градусів. Кияни! Залиште свої прибирання, консервації та осінні миття вікон на потім – все на вулиці! Там буде красиво – сонце, 22 градуси", - закликала українців синоптик Наталія Діденко у Facebook.

Хоча температура підвищується, важливо наголосити, що прогнозується дощ. Дощі можуть прийти до України з 13 по 15 вересня разом із атмосферним фронтом.

Популярні статті зараз

"Ескулаб". Хронологія найгучнішого корпоративного конфлікту року

Нові потяги до Європи: "Укрзалізниця" анонсувала несподіваний проект

Церква забороняє: в які дні не можна пекти Паски, названі сприятливі дати

К Александру Эллерту на свидание? Ксения Мишина разделась догола и побрила свою ...

Показати ще

Вночі будуть відносно теплими, особливо у південних регіонах, де температура може триматися близько +16 градусів за Цельсієм. В інших регіонах нічна температура може впасти до +8 градусів за Цельсієм.

Прогнози погоди з різних джерел, у тому числі Українського гідрометеорологічного центру, Sinoptik, Meteoprog та Meteofor, припускають, що літня спека збережеться в Україні. Деякі прогнози навіть передбачають, що наприкінці місяця температура підніметься до 30 градусів за Цельсієм.

Оскільки очікується тепла погода, українцям рекомендується скористатися сонячними днями та зайнятися активним відпочинком на свіжому повітрі.

Майте на увазі, що погодні умови можуть змінитися, тому рекомендується бути в курсі останніх прогнозів, якщо у вас є плани на найближчі тижні.