У мережі розмістили інформацію про те, що найвідоміший Азов знову вирушив на поле бою. Так, легендарна бригада вже штурмом взяла 4 позиції супротивника.

Про це повідомляється в соціальній мережі, посилаючись на епічні кадри дійства полку Азов на полі бою.

«Азов знову у бою: легендарна бригада штурмом взяла 4 позиції противника. В результаті наступальної операції вдалося покращити тактичне положення на глибину до 400 м та 500 м по фронту. «Редіс» також у дії, відео переглянь на одному диханні, рекомендую», - підписано публікацію в соціальній мережі.

Скріншот публікації у Telegram

Окрім цього, буквально нещодавно з'явилася інформація про те, що Азов уже вирушив на фронт та діє у районі Луганської області.

Популярні статті зараз

Старлінки, дрони Mavic, EcoFlow, РЕБи та критична медицина: БФ молодіжної ініціативи «Надія» з гуманітарною місією на Запорізькому напрямку

"Ескулаб". Хронологія найгучнішого корпоративного конфлікту року

Нові потяги до Європи: "Укрзалізниця" анонсувала несподіваний проект

Церква забороняє: в які дні не можна пекти Паски, названі сприятливі дати

Показати ще

"Бригада "Азов" повернулася на фронт, директор департаменту планування застосування Нацгвардії Уршалович. «Легендарна бригада спеціального призначення Азов відновилася та розпочала виконання бойових завдань у Луганській обл", - також йдеться у мережі.

Українська аудиторія не змогла пройти повз та почала коментувати відеоролик за участю наших мужніх Героїв.

«Головне,бережіть себе наші хлопчики», «Красота хлопці гордість країни», «Береги их Господь, если он есть конечно», «знову якісь тіктокі», «Хай Господь Бог збереже їх усіх», «Русня захлібнулася», «Ребята в бою с лучшими результатами! Лучшие на поле боя! Слава Украине! Слава Азову! Берегите себя , герои», - залишають коментарі юзери соцмережі.

Скріншот коментарів українців

Скріншот коментарів українців