Астролог Яна Тимощук поділилася своїм поглядом на можливі сценарії розвитку подій щодо повномасштабної війни в Україні. Тимощук не поділяє думки деяких астроекспертів про те, що 2023 рік стане переможним для України.

Цю новину оприлюднили на сайті «unian»

За її словами, можуть розвиватися два можливі сценарії:

Один сценарій передбачає припинення війни у ​​2024 році через великі руйнування, великі втрати, брак ресурсів та потенційне розчарування серед союзників України, які, можливо, більше не захочуть інвестувати у військові зусилля. Якщо цей сценарій відбудеться, війна може бути тимчасово заморожена, але в майбутньому України може маячити нова війна.

"У 2024 році може бути зупинка війни у ​​зв'язку з дуже великими руйнуваннями, втратами, нестачею ресурсів та обманом наших союзників, які не хочуть продовжувати вкладатися у війну. А може бути й таке, що війна триватиме до 2026-2028 року", - каже вона.

Популярні статті зараз

Безкоштовний відпочинок у Карпатах: українці можуть насолодитися розкішною тишею за "просто так"

Церква забороняє: в які дні не можна пекти Паски, названі сприятливі дати

Як зрадник став «волонтером»

К Александру Эллерту на свидание? Ксения Мишина разделась догола и побрила свою ...

Показати ще

Война на Востоке Украины. Фото: Видео Youtube

В іншому сценарії війна триватиме до 2026–2028 років і негайного дозволу не передбачається.

Тимощук також зазначила, що якщо розгорнеться перший сценарій, то це може просто відкласти нову війну до 2028-2030 років.

"Якщо перший варіант спрацьовує, то війна заморожується на кілька років і в 2028-2030 роках на нас чекає ще одна війна", - додала астролог.

Астрологи з групи Суханова припустили, що війна в Україні не завершиться у вересні 2023 року. Однак вони зазначили, що за цей час можуть бути створені умови, видимі або невидимі, які можуть підготувати ґрунт для його можливого завершення.