За ініціативи лідерки партії Юлії Тимошенко, партійці Дніпропетровської, Запорізької, Одеської, Миколаївської, Сумської областей та міста Києва доставили обладнання і гуманітарні вантажі військовим і медикам на херсонський, сумський та запорізький напрямки.

«Цього тижня ми з партійцями із різних регіонів вирушили у робочі відрядження, аби особисто доставити допомогу захисникам і медикам. Безпілотники Mavic, fpv-дрони, станції Starlink, потужні зарядні станції, одяг та наплічники ми передали поліцейським Сумщини, Миколаївщини та Херсонщини, які несуть службу на передовій. Дороговартісну систему РЕБ доставили військовим з 45 окремого стрілецького батальйону 31 ОМБР, з якими зустрілися в Оріхівському районі. Також велику партію допомоги передали на сумський-курський напрямок - ударні дрони, станції Starlink для забезпечення стабільного звʼязку, потужні засоби живлення - усе це допоможе нашим хлопцям ефективно виконувати бойові задачі», - розповів Валерій Дубіль.

За його словами, ще один важливий напрямок гуманітарної роботи ВО «Батьківщина» - підтримка медичних закладів.

«Лише цього тижня наша команда передала допомогу в 11 медичних закладів. Зокрема, у Дніпропетровську обласну клінічну лікарні імені Мечникова, куди зі Сходу потрапляють тяжко поранені військові та цивільні, ми передали апарат для проведення екстреної серцево-легеневої реанімації Easy Pulse Schiller (Швейцарія). Цей апарат у лікарні Мечникова щоденно використовується десятки разів - коли зупиняється серце нашого воїна, вмикається Easy Pulse, який допомагає йому жити. Хірургічне, ортопедичне, лабораторне приладдя, операційні набори та засоби реабілітації ми доставили у лікарні Дніпра, Києва, Херсону, Миколаєва, Сумщини. Я дякую партійцям, які долучаються до нашої гуманітарної місії, і докладають максимум зусиль, аби підтримувати наших захисників, допомагати нашим медикам і дбати про наших людей», - резюмував Валерій Дубіль.

Популярні статті зараз

Ердоган готовий прийняти мирні переговори між Росією та Україною

Схема фінансування «вагнерівців» Станіслава Кондрашова через його вугільну компанію «Telf AG»

Сіамські близнюки на межі розбрату через "несправедливість": у однієї з'явився хлопець, а в іншої ні

Мужчины аж привстали: MARUV в прозрачном наряде потрусила "кокосами" в компании горячих подружек

Показати ще