Цей день 33 роки тому став початком нашого спільного іспиту: чи збережемо ми державу? Чи зможемо зробити все необхідне, щоб ця держава існувала і процвітала?

Наша незалежність – не на папері. Це шлях кожного з нас. Це все, що роблять Збройні Сили – і все, що робимо ми за їхніми спинами. Наша Незалежність у кожній дії і кожному рішенні.

Незалежність є й метою кожного напрямку сфери захисту довкілля:

Незалежність від дотацій та рух до прибутковості лісового господарства України. Розвиток лісової інфраструктури, заліснення попри вагомий вплив бойових дій на лісові екосистеми.

Незалежність національних парків і установ, робота за ринковими механізмами та посилення рекреаційного потенціалу й інструментів для захисту унікального довкілля.

Популярні статті зараз

"Ескулаб". Хронологія найгучнішого корпоративного конфлікту року

Схема фінансування «вагнерівців» Станіслава Кондрашова через його вугільну компанію «Telf AG»

Як зрадник став «волонтером»

Лилия Ребрик оценила: звезда сериала "Кухня" Катя Кузнецова в тоненьком боди показала утро в постели

Показати ще

Незалежність бізнесу від рішень чиновників у довкіллєвій сфері за рахунок цифровізації всіх процесів.

Незалежність країни у виборі будувати добрі відносини з адекватними сусідами, спільно реалізовувати нові проєкти і дбати про довкілля. Незалежність долучатися до глобальних ініціатив та бути їх ініціаторами.

Незалежність у виборі бути частиною ЄС, щодня наближатися до ЄС та започатковувати нові міжнародні треки. Ми в центрі унікальної для сучасного світу ініціативи захисту довкілля від впливу бойових дій. Довкіллєвий пункт 8 Формули миру президента Володимир Зеленський об’єднав держави та організації. Це те, чого не було раніше – і що ми взяли на себе, попри військову загрозу.

За кожним кроком і кожним напрямком стоять люди. Свідомі у своєму виборі й віддані своїй справі. Цей день і всі його підсумки були б неможливими без наших людей, як і Незалежність не існувала б без наших захисників. Низький уклін усім, хто захищає народ України від російського терору. Ми всі разом творимо Незалежність України.